“This house never ends” is the Renault of Melbourne’s sustainable development


“This House Never Ends” is a sustainable renovation project located in Melbourne, Australia, designed by Steffen Welsch Architects. The project creates additional space in the existing building and adds visual contrast through a unique combination of textures and colors.

Keep reading below

Our featured videos

Built next to an existing house, this is a historic and Edwardian building. The designers inspired the eclectic atmosphere nearby DecorationThe building extends over the entire length of the site, rotated 45 degrees and pulled apart to create a series of interconnected spaces.

Related: Residential buildings in the 1960s underwent energy-efficient retrofits

Wood and brick house with wooden doors leading to the terrace
Sepia living area with built-in shelves on the wall

Therefore, moving throughout the house creates a combination of old and new, while passing through the rooms and showing the complex landscape Outdoor space“This is a house with a sense of discovery,” said chief architect Steffen Welsch. “It does not have a clearly recognizable architectural form, but a series of rooms of almost the same size, with different connections inside and outside. Therefore, this home is not experienced as an object, but a journey that does not want to end.”

Sepia and Cyan Brick Wall with Stairs
White and wooden dining table near light wood kitchen

Welsch chose to change the main entrance point to a north-facing courtyard, consisting of three walls of three different materials, including the windshield of the old house. Recycled brick And a link wrapped in a wooden screen. Specifically, the new house is actually designed for arrival by bicycle. The lounge opens to the terrace on the first floor, and the private study room offers views of the surrounding area. The private terrace upstairs extends the view of the block to the rest of the city and the nearby mountains.

Kitchen with light wood cabinets
Roof terrace

Design applicable Passive solar Principles include solar control, thermal quality, insulation and cross ventilation. The high-efficiency double-glazed wooden door combined with the thermal mass provided by recycled bricks increases the thermal insulation effect. Outside, a 4.75 kW interactive photovoltaic system powers the house, while heat pumps and induction burners do not require gas.

+ Steffen Welsch Architects

by Construction Daily

Photography courtesy of Shannon McGrath and Peter Clarke Steffen Welsch Architects



Source link

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *